Site Logotype
Skin care

Laserul Alexandrite, epilarea definitivă de ultimă generație

Laserul Alexandrite este considerat tehnologia de ultimă generație în domeniul epilării definitive. Grație luminii cu lungime de undă de 755 mm, care este absorbită de melanina din rădăcina firului de păr, el are capacitatea de a livra nivelul optim de energie, pentru a distruge foarte precis foliculul țintă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Dintre metodele disponibile în prezent, dispozitivele bazate pe laser, laserul Alexandrite s-a dovedit a fi printre cele mai fiabile, sigure și rapide metode de îndepărtare a părului nedorit. Ele sunt utilizate în scop estetic, pentru îndepărtarea pilozității excesive. Mai mult, ele se folosesc și în scop medical, în tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei, care se datorează creșterii firelor de păr sub piele și care pot cauza inflamații la rădăcina firelor de păr.

La ce poate ajuta tratamentul cu laserul Alexandrite?

  • epilare definitivă;
  • eliminarea petelor;
  • eliminarea leziunilor vasculare și a pistruilor.
Laserul Alexandrite este considerat tehnologia de ultimă generație în domeniul epilării definitive.

Avantaje:

  • rată foarte bună de penetrare a țesutului țintă;
  • eficiență net superioară asupra firelor de păr fine, subțiri – cum ar fi cele cu localizare facială – fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului;
  • mai puțină durere și disconfort, comparativ cu alte metode de epilare, datorită funcției de răcire CRYSTAL FREEZE;
  • metodă ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I și II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare;
  • se poate realiza epilarea inclusiv pe pielea bronzată (se întrerupe expunerea la soare cu 3 săptămâni înainte și după tratamentul laser).

Câte ședințe sunt necesare cu laserul Alexandrite?

Fiecare ședință produce distrugerea firelor de păr care sunt în faza activă (de creștere), care sunt pigmentate pe toată lungimea. Prin urmare, sunt necesare mai multe ședințe pentru a distruge firele de păr aflate în celelalte stadii de creștere la momentul tratamentului.

Pe lângă această, numărul de sesiuni depinde și de diverși parametri individuali, cum ar fi vârsta, sexul, statusul hormonal, zona tratată, culoarea pielii, grosimea și culoarea firelor de păr.

De obicei, sunt necesare între 4 și 10 ședințe. După prima ședință, se obține o rărire a firelor de păr din zona tratată de aproximativ 50-70%, vizibilă la 2 săptămâni de la şedinţă.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *