Site Logotype
Remodelare corporala

LPG Cellu M6 Alliance: ce presupune, care sunt beneficiile

LPG Cellu M6 Alliance este una din soluţiile puse la dispoziţie de Beauty Center Zilis care, pe lângă faptul că te ajută să-ţi remodelezi corpul, are şi multe alte avantaje, mai ales că fiecare ne dorim să scăpăm de kilogramele nedorite şi să ne remodelăm corpul, fără a fi nevoiţi să depunem un efort prea mare.
Despre ce înseamnă LPG Cellu M6 Alliance, motivele pentru care ar trebui să încerci acest tratament corporal, vei afla în cele ce urmează.

Informaţii generale despre LPG Alliance/ Cum funcţionează tratamentul cu LPG

Informaţii generale despre LPG Cellu M6 Alliance

LPG Alliance este o tehnică inovativa de stimulare a pielii, care are ca scop intensificarea activităţii celulare latente a ţesutului. Metodă este 100% naturală, non-invazivă şi nu implică riscuri pentru persoanele care urmează acest tratament. Pentru succesul operaţiunii, specialiştii Beauty Center Zilis folosesc noul LPG®, un dispozitiv revoluţionar, dotat cu o clapetă motorizată şi o rolă cu aspiraţie secvenţiala, iar ambele combinate  stimulează ţesutul, zona pe care acţionează, în cel mai eficient mod cu putinţă.

Scurt istoric despre endermologie

Această tehnică de stimulare celulară prin mecanotransductie a fost dezvoltată în anul 1986 de către francezul Louis Paul Guitay, cu scopul de a trata arsurile şi de a uniformiza apoi ţesutul cicatrizat. Cu toate că acesta nu era scopul principal al aparatului, la scurt timp s-a observat că invenţia este extrem de eficienţă şi în combaterea celulitei. 
În prezent, milioane de oameni din întreaga lume se bucura de această tehnologie care, deşi îmbunătăţită, păstrează conceptul inventat de inginerul francez. 

Cum funcţionează tratamentul cu platforma LPG Cellu M6 Alliance

Tehnologia LPG este concepută pentru a profita la maximum de potenţialul natural al pielii, pentru a stimula adipocitele (celulele de slăbire), care facilitează eliberarea grăsimii într-un mod 100% natural, non-invaziv şi complet sigur pentru pielea ta.

Noul aparat LPG combina o serie de tehnologii revoluţionare, respectiv rola motorizată, flapsul motorizat şi aspiraţia secvenţiala sincronizata, care mobilizează ţesutul în toate dimensiunile, pentru a oferi un tratament  eficient, dar şi plăcut. 

Înainte de începerea procedurii, pacientul va trebui să îmbrace un costum special, confecţionat din microfibra poliamidica, un material foarte fin, care permite pielii să respire. Costumul, care se mulează perfect pe corp, este important, întrucât uşurează mişcările rolelor şi previne dilatarea vaselor de sânge şi apariţia vânătăilor.

În timpul procedurii, terapeutul va efectua masajul endermologic pe întregul ţesut, punând mai mare accent pe zonele cu risc mărit de depozitare a celulitei, precum abdomen, fesieri sau coapse.

Tot în cadrul acestei proceduri, rolele motorizate ale aparatului vor plia şi deplia succesiv pielea, redându-i tonusul şi fermitatea, iar primele rezultate pot fi observate după doar 3 şedinţe.

Durata procesului de remodelare corporală

Tratamentul cu LPG este unul personalizat şi se stabileşte în funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte. De asemenea, trebuie menţionat că modul în care organismul reacţionează la tratament poate influenţa într-o foarte mare măsură rezultatele.

Astfel, la anumite persoane, efectele tratamentului se văd încă de la primele şedinţe, în timp ce la altele, rezultatele vor apărea la a patra sesiune. Totuşi, este o certitudine faptul că toate persoanele care urmează tratamentul cu LPG se vor bucura de beneficiile sale mai devreme sau mai târziu.

La Beauty Center Zilis te asigurăm că vei obţine cele mai bune rezultate şi astfel, alternam tratamentul LPG cu sauna NeoQ – o procedură complet non-invazivă, bazată pe tehnologia înlăturării celulele adipoase, adică blocurile de grăsime ce nu au putut fi eliminate prin procedura LPG.

De asemenea, puteţi opta şi pentru o sesiune de lifting cu ultrasunete, realizată cu aparatul Ultraformer III, extrem de utilă pentru redarea fermităţii zonelor localizate deasupra genunchilor şi pe coapsele interne, dar şi pe braţe.

Cum funcţionează tratamentul cu platforma LPG Cellu M6 Alliance.

Numărul de şedinţe necesare cu LPG Cellu M6 Alliance

Cu toate că numărul de şedinţe necesare pentru obţinerea rezultatelor diferă de la persoana la persoană, un pachet de bază presupune 10 şedinţe, care se întinde pe o perioadă de 2-3 săptămâni. După obţinerea rezultatelor dorite, se recomandă urmarea unor şedinţe de întreţinere, cel puţin o dată la două săptămâni.

Durata unei şedinţe LPG Cellu M6 Alliance

În medie, o procedură durează circa o oră, însă această perioadă se poate prelungi în funcţie de nevoile particulare ale fiecărui pacient . De asemenea, în cazul în care după tratamentul cu LPG va fi nevoie şi/ sau de o sesiune de lifting cu ultrasunete, perioada petrecută la clinica va ajunge la aproape două ore.

Rezultatele tratamentului cu LPG Cellu M6 Alliance

LPG este cea mai eficientă tehnologie non-chirurgicală cu care se poate realiza combaterea celulitei şi tonifierea pielii, iar rezultatele sale spectaculoase sunt confirmate de milioanele de persoane care au încercat procedura până în prezent. Iată care sunt principalele avantaje ale tratamentului cu LPG.

Elimină celulita 
Metoda LPG este atestata medical pentru tratamentul celulitei, iar dispozitivul acţionează pe toate etapele de formare a ţesutului adipos şi contribuie la:

  • Activarea microcirculaţiei şi creşterea aportului de oxigen şi de substanţe nutritive în piele;
  • Eliminarea retenţiei de apă, crescând drenajul limfatic cu până la 300%;
  • Eliminarea pungilor de grăsime prinse între septurile fibroase, proces ce poartă numele de lipoliza;
  • Stimularea producerii de colagen şi elastina în organism, reducând fibroză;
  • Detoxifierea şi eliminarea reziduurilor metabolice.

După urmărea şedinţelor necesare, vei scăpa de efectele vizibile ale celulitei, însă în ţesutul de sub piele va continua procesul patologic şi de aceea este nevoie de câte o şedinţă de întreţinere, la cel mult două săptămâni.

Redă fermitatea pielii
Un tratament complet cu LPG poate oferi cu până la 71% mai multă fermitate şi elasticitate pielii, atât timp cât efortul este unul susţinut. Pentru a-ţi menţine fermitatea pielii, este nevoie să te hidratezi corespunzător, să eviţi expunerea prelungită la soare, să foloseşti scruburi cu minerale şi să faci sport.

Elimină grăsimea în exces
Tratamentul cu LPG elimina pungile de grăsime prinse între septurile fibroase, proces ce poartă numele de lipoliza. Aceasta grăsime este rezistentă la dietă sau sport şi de aceea este necesar un tratament cu LPG pentru a fi eliminată.

Subţiază talia, şoldurile, braţele, coapsele, gambele, genunchii 
Tratamentul cu LPG are avantajul de a funcţiona pe mai multe planuri, întrucât este foarte personalizabil. Astfel, tehnologia poate fi utilizată pentru tratamentul mai multor zone ale corpului, precum: talie, şolduri, braţe, coapse, gambe şi genunchi.

Elimină senzaţia de picioare grele, obosite, prin activarea circulaţiei sangvine şi limfatice
Senzaţia de picioare grele este foarte neplăcută şi de cele mai multe ori, ne împiedică să ne ducem la bun sfârşit activităţile zilnice. Aceasta se manifestă cu precădere la femeile care poartă des tocuri înalte sau la persoanele care îşi petrec cea mai mare parte a zilei stând în picioare. 

Cu ajutorul tratamentului cu LPG, se realizează drenajul limfatic, prin care se elimină fluidul interstiţial din ţesuturi. După doar câteva şedinţe, tonusul pacientului va fi mult mai bun, acesta se va simţi plin de energie, iar fluidul care s-a acumulat în membrele inferioare va fi eliminat. De asemenea, tratamentul va stimula circulaţia sangvină din organism, dovedindu-se extrem de util pentru persoanele care se confruntă cu circulaţie deficitară la mâini şi la picioare.

Stimulează colagenul natural
Colagenul este o substanţă proteică, produsă în mod natural de organism, care are un rol foarte important în regenerarea celulelor. Totuşi, după vârsta de 27 de ani, producţia naturală de colagen începe să scadă, iar după 30 de ani, acest lucru devine vizibil la nivelul pielii.

Platforma LPG Alliance pune la dispoziţie pacienţilor şi capătul de lucru pentru terapia facială. Aceasta se numeşte LPG Mobilift şi este, la fel că tratamentul pentru corp, 100% natural, reactivează producţia de colagen a organismului şi  oferă un efect natural de strălucire şi elasticitate . Rezultatele se pot vedea chiar după prima şedinţă de tratament şi vor continua să se îmbunătăţească după fiecare sesiune de terapie. Astfel, pielea îşi va redobândi densitatea, iar ridurile vor fi estompate în mod vizibil şi permanent.

2021 sfat specialişti

După o vară în care ne-am bucurat de libertate şi natura, ne întoarcem mai motivaţi ca oricând să avem grijă de noi şi de timpul nostru. Echipa Beauty Center Zilis va propune programele speciale Fix Your Face & Fix Your Body – 2021  Autumn Specials, gândite în mixuri de terapii non şi minim invazive, în intervale de timp precise, astfel încât să ştiţi clar cât vă trebuie pentru un look&feel aşa cum vi le doriţi!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *