Site Logotype
Skin care

OPI Pro Spa-totul pentru răsfățul mâinilor și picioarelor

OPI Pro Spa sau cum să îți răsfeți mâinile și picioarele cu un tratament inovator, oferindu-le sănătatea de care au nevoie, doar la Beauty Center Zilis din Brăila.

Mâinile și picioarele noastre sunt atât de importante și, din păcate, de prea puține ori le oferim atenția necesară. Ce poate fi mai relaxant decât o manichiură sau o pedichiură SPA, unde să te răsfeți printr-o hidratare corespunzătoare și un masaj prelungit cu acupresură pentru reducerea stresului și eliberarea tensiunii?

De ceva ani am introdus în cadrul Beauty Center Zilis, un concept revoluționar de SPA, nou pe piața din România. Este prima și singura gamă de produse profesionale pentru salon, ce oferă calitatea și eficiența cosmeticelor profesionale pentru îngrijirea tenului prin produse premium create special pentru mâini și picioare.

Pentru a dezvolta această gamă unică exclusiv pentru salon, OPI a colaborat cu Dr. Zena Gabriel, Dermatolog și Expert în domeniul îngrijirii pielii.

Untul de cupuacu şi ceaiul alb fac minuni asupra pielii

Principalul ingredient al acestor produse este untul de cupuacu. Acesta este un fruct brazilian extraordinar ce conține acizi grași esențiali, oferind o hidratare de neegalat (oferă cu 240% mai multă hidratare față de Lanolină). Este bogat în Niacină (Vitamina B3) care are proprietăți de hidratare și acțiune anti îmbătrânire ce conține 9 antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi pentru a proteja pielea.

Masajul OPI Pro Spa , pe care îl facem și noi, utilizează o varietate de tehnici, incluzând Efleurajul, Frământarea și Acupresura.
OPI Pro Spa la Beauty Center ZIlis

Al doilea ingredient esențial conținut de produsele OPI Pro Spa este ceaiul alb

Are efect antioxidant ce ajută la protecția pielii împotriva deteriorărilor cauzate de radicalii liberi. Este de două ori mai eficient decât Ceaiul Verde! Conține compuși activi ce combat efectele nocive ale mediului înconjurător. Ajută la prevenirea deteriorării fibrelor de colagen și elastină!

Pe lângă acestea, gama de produse se bucură și de multe alte ingrediente printre care Peptidele, ce au un efect de construcție a fibrelor de colagen și ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii, mușețelul, care ajută la calmarea mâncărimii pielii, dar și un complex Lipidic de Avocado, care hidratează în profunzime.

Încurajăm tot timpul clienții să opteze pentru o manichiură sau o pedichiură SPA. Un masaj adecvat poate transforma serviciul obișnuit într-o experiență extraordinară şi mi-ar plăcea să văd cât mai multe persoane dornice să își ofere câteva momente de răsfăț și să se detașeze pentru câteva momente de stresul cotidian.

  • Are efecte anti-ageing

Orice cremă ați folosi pentru mâini, nu are efectele scontate, dacă nu intră bine în piele și, din păcate, veți constata că după o scurtă perioadă de timp, pielea va fi din nou uscată. Un tratament de acest gen, care constă printre altele și în exfoliere, aplicarea unei măști cu ingrediente nutritive și serum anti ageing face o hidratare de lungă durată și ține la distanță petele și ridurile de la suprafața pielii, care ulterior, dacă apucă să se instaleze, sunt foarte greu de scos chirurgical.

Acupresura ajută la reducerea stresului

Masajul OPI Pro Spa, pe care îl facem și noi, utilizează o varietate de tehnici, incluzând Efleurajul, Frământarea și Acupresura.

Una dintre cele mai interesante tehnici pentru mine este Acupresura. Aceasta este o formă de medicină alternativă ce utilizează degetele pentru a presa, în mod gradual, punctele cheie de vindecare din corp. În momentul în care punctele sunt presate, tensiunea musculară este eliberată iar circulația sanguină este îmbunătățită pentru a grăbi procesul de vindecare.

Aşa cum bine ştiţi, conform principiilor de reflexologie, fiecare organ al corpului are puncte reflexogene pe palme și picioare corespunzătoare fiecărui organ. Aplicând presiune în aceste puncte, circulația este îmbunătățită, apare o senzație de re-energizare iar stresul este redus. Pentru masajul picioarelor și mâinilor, există anumite puncte de presiune pe care trebuie să punem bine în cadrul manichiurii şi pedichiurii.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *