Site Logotype
Coafura

OLAPLEX şi îngrijirea profesională la Beauty Center Zilis

Tratamentul cu OLAPLEX previne deteriorarea părului în timpul tratării chimice. Atât OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier, cât și OLAPLEX No. 2 Bond Perfector pot fi adăugate oricărui tratament chimic. Ca tratament regenerator intens, se poate folosi OLAPLEX Rebuild Treatment, pentru regenerarea părului 100%.

Gama profesională a acestui important brand este destinată doar stiliștilor (profesioniști). Utilizarea acestor produse necesită cunoașterea procedurilor de tratare a părului, pentru obținerea rezultatelor dorite.

Brandul profesional prezintă produse cosmetice pentru păr originale, pentru a preveni deteriorarea părului în timpul vopsirii. Este o formulă chimică unică care poate înmulți și restabili legăturile disulfurice rupte. Vopsirea părului nu a fost niciodată mai sigură!

Fondatorii acestui brand ce oferă produse unice, profesionale sunt Dr. Eric Pressly și Dr. Craig Hawker,  principalii experți din lume în materie de materiale și chimie. Împreună au inventat o componentă chimică, care fără silicon și uleiuri minerale restabilește legăturile rupte în păr în timpul şi după tratamentul chimic.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *