Site Logotype
Coafura

Kerastase-secretul splendorii atemporale

Kerastase de la Beauty Center Zilis îţi oferă cele mai bune rezultate, pentru că, în afara calităţii deosebite a produselor, la fel de importantă este şi pregătirea specialiştilor şi utilizarea adecvată!

Concentratul de caviar mimetic este chintesenţa activilor esenţiali, cei mai pretenţioşi, în cea mai mare concentraţie folosită vreodată. Îmbogăţit natural cu amino-acizi esenţiali, proteine, acizi graşi esenţiali, oligo-elemente şi iod, CAVIARUL favorizează restructurarea şi revitalizarea pielii şi firului de păr.

Inspirat de aceste calităţi naturale excepţionale, Kerastase reproduce aceste proprietăţi într-o compoziţie unică: CAVIARUL MIMETIC. Concentratul vital renovator: două tratamente unice care fuzionează chiar înaintea aplicării, pentru a păstra integritatea acestor activi preţioşi.

Două componente rare, o cremă esenţială şi perle de caviar mimetic, se contopesc pentru a crea un tratament de excepţie care reconstituie toată sursa de bogăţie a caviarului.

Are loc alchimia – o renaştere profundă!

Fibra capilară este revitalizata, materia capilară este hrănita şi reconstituită, fibră capilară este îmbogăţită cu materie esenţială pentru un efect de „fibră nouă”. Părul devine delicat, suplu, strălucitor, îşi regăseşte tinereţea.

Scalp regenerat!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *