Site Logotype

Serviciile Oferite

În cadrul centrului de înfrumuseţare Beauty Center Zilis, îţi îmbunătățim frumusețea individuală cu tehnologii de ultimă generație și servicii personalizate. Echipa noastră profesională este pregătită să ofere cel mai bun serviciu pe care l-ai avut vreodată.

Coafor

Fie că îţi doreşti o coafură simplă sau elegantă, vrei să îţi schimbi culoarea părului sau acesta are nevoie de un tratament de revitalizare, centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis din Brăila, îţi oferă cele mai bune soluţii, susţinute de porfesionalismul şi experienţa stilistrilor, alături de produsele profesionale de top.

Servicii de tuns

Indiferent ce tip de tunsoare îţi doreşti, suntem alături de tine, oferindu-ţi cele mai bune alternative.

Stilizare

O stilizare sănătoasă se face de către specialişti cu experienţă, cu ajutorul produselor profesionale, în funcţie de necesităţile părului.

Decolorare

Realizăm decolorarea în functie de dorinţa ta şi în concordanţă cu nuanţa naturală a părului.

Glossing pentru păr

Oferim părului, natural sau vopsit, maximul de strălucire şi prospeţime, culoarea fiind armonios accentuată.

Tratamente reconstrucție păr

Reconstrucţia părului se face în funcţie de tipul de păr, de lungimea şi necesităţile acestuia, cu ajutorul tratamentelor profesionale adecvate.

Tratament keratină şi îndreptare

Tratamentul cu keratina este indicat când ai părul degradat, fragil, fără elasticite, una dintre cele mai eficiente metode pentru regenerarea firului de păr din interior.

Styling păr

O coafură perfectă, un aranjat al părului ireproşabil, sunt realizabile doar cu ajutorul produselor specifice de calitate.

Laminare păr

În ziua de astăzi, laminarea părului este esenţială pentru întărirea firelor de păr şi protejarea acestora de factorii dăunători externi.

Botox păr

Un tratament necesar ce reconstruieşte firul de păr de la rădăcina spre vârf, prevenind căderea, uscarea şi ruperea.

Extensii pentru păr

Extensiile de păr sunt necesare dacă îţi doreşti mai mult volum, dacă ai fire de păr subţiri sau vrei să te joci un fiecare zi cu un nou LOOK.

Vopsit

Culori desoebite, în tendinţe, naturale, de sezon, tot ce îţi doreşti cu produse profesionale de top, totul pentru frumuseţea şi sănătatea părului.

Multicolor

La noi, poţi obține un efect multidimensional cu o aplicare generală a mai multor culori, totul pentru ca tu să fii unică.

Slide

Contactează-ne!

Apelează-ne la unul din numerele de telefon sau vino direct la noi!

0799 888 088 | 0239 674 061

Frizerie

Un tuns perfect, aşa cum îl regăseşti la Beauty Center Zilis Brăila este acela care îţi scoate în evidenţă trăsăturile frumoase şi maschează anumite imperfecţiuni naturale, lucru realizabil cu ajutorul unui stilist pasionat, cu experienţă şi cu dorinţa unei evoluţii continue.

Tuns

Tunsori moderne sau clasice, adaptate trăsăturilor fizice şi stilului de viaţă, de zi, pentru evenimente, cu cei mai buni stilişti din Brăila.

Stilizare barbă

Servicii de stilizare barba în funcţie de lungime, în viaţa de zi cu zi şi/ sau evenimente, cu produse profesionale adecvate.

Colorare-decolorare păr

Cu toate că decolorarea şi vopsitul părului este astăzi mai facil, tehnica şi produsele noastre îţi oferă rezultatul mult peste aşteptări!

Colorare-decolorare barbă

De cele multe ori produsele profesionale au un cuvânt greu de spus, aşa că, lasă-te pe mâna noastră pentru rezultate remarcabile!

Slide

Contactează-ne!

Apelează-ne la unul din numerele de telefon sau vino direct la noi!

0799 888 088 | 0239 674 061

Cosmetică

Serviciile de cosmetică regăsite la Beauty Center Zilis reprezintă o necesitate astăzi, datorită grijii pe care trebuie să o avem faţă de piele, atât de supusă stresului provocat de mediul înconjurător, de razele UV, dar şi datorită anumitor produse de îngrijire. Iar problemele de sănătate ale pielii, nu pot fi identificate corect decât de un bun cosmetician cu experienţă, la zi cu toate informaţiile.

Stilizare sprâncene (pensat+vopsit)

O procedură care îţi oferă sprâncene naturale, adaptate trăsăturilor fizice şi care îţi vor oferi un LOOK tânăr.

Epilat full body

În funcţiile de dorinţele şi necesităţile tale, la noi te poţi epila full body, fără durere şi fără efecte adverse.

Tratamente faciale dermato-cosmetice

Suntem la zi cu cele mai noi şi eficiente produse cosmetice, pentru a-ţi oferi cele mai potrivite soluţii pentru un ten tânăr şi o piele impecabilă.

Mezoterapie

Oferim acest tratament cu rol nutritiv, antioxidant, ce stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul fiind de reîntinerire.

Plasma terapie

Terapia cu plasmă foloseşte resursele proprii ale organismului, plasmă îmbogăţită cu trombocite, pentru a stimula mecanismele de întinerire, îmbogăţire şi vindecare ale pielii.

Oxigeno-terapie

Prin oxigeno-terapia îţi ajutăm corpul să lupte cu infecțiile, este stimulată sinteză și eliberarea de factori de creștere, celule stem ce ajută la regenerarea țesuturilor.

Masaj facial

Masajul facial diferă de la persoana la persoana în funcţie de necesităţile fiecăreia, produsele folosite fiind dintre cele mai bune şi cât mai naturale.

Micropigmentare sprâncene

Micropigmentarea sprâncenelor este necesară pentru definirea acestora, repozitionarea, umplerea unor goluri, un aspect final natural.

Laminare gene-sprâncene

Laminarea genelor şi a sprâncenelor sunt proceduri non-invazive, pentru un aspect cât mai natural, un efect de "plinătate" a acestora.

Extensii gene

În funcţie de necesităţile fiecărei cliente în parte şi dorinţa agreată de ea, folosim cea mai bună metodă de extensie a genelor.

Machiaj de zi

Machiajul de zi se este de obicei unul natural, adaptat stilului de viaţă, locului de muncă şi în concordanţă cu personalitatea clientei.

Machiaj special

Machiaj pentru evenimente personale (nunţi, aniversări), pentru şedinţe foto, apariţii reviste, videoclipuri, machiaje fanteziste.

Slide

Contactează-ne!

Apelează-ne la unul din numerele de telefon sau vino direct la noi!

0799 888 088 | 0239 674 061

Remodelare corporală

Serviciile de remodelarea corporală pe care le găseşti la Beauty Center Zilis Brăila cuprind toată gama dedicată acestui segment de înfrumuseţare; astfel, aici putem oferi servicii la standarde internaţionale, prin intermediul metodelor folosite şi a aparaturii de ultimă generaţie. Nu suntem interesaţi doar să fim la zi tehnologic, pentru noi contează eficienţa tratamentelor şi procedurilor!

Masaj
Masaj manual

Masajul manual reprezintă o soluţie naturală şi eficientă de a ne elibera de stres şi detensiona, de a ne relaxa, de a ne alina şi a preveni anumite suferinţe fizice.

Masaj cu beţe de bambus

Masajul cu beţe de bambus reprezintă o tehnică de masaj având ca scop obţinerea unor efecte de relaxare, calmare, întindere, reactivare precum şi reducerea celulitei.

Ventuze

Terapia cu ventuze ajuta la promovarea fluxului sanguin, la creşterea circulaţiei sângelui la nivelul muşchilor şi ţesuturilor, la aprovizionarea cu oxigen a celulelor, la înlăturarea nodurilor, samd.

Candelă caldă

Candela caldă ameliorează tulburările de somn și de concentrare, au efecte benefice asupra bolnavilor alergici și astmici, ajuta la relaxare şi detensionare.

Terapie vertebrală

Aceasta terapie scade presiunea asupra coloanei vertebrale și ameliorează durerea din articulații, entorse și mușchi, putând trata de asemenea herniile de disc, sciatica, lombosciatică, şamd.

Împachetări corporale

Este redusă greutatea corporală, sunt eliminate toxinele din corp, este eliminată celulita, este accelerat metabolismul, este îmbunătăţită circulaţia sanguină.

Presoterapie

Sunt accelerate eliminarea toxinelor şi a substanţelor reziduale prin intermediul căilor urinare şi limfatice, ceea ce în timp, duce la eliminarea treptată a celulitei şi la normalizarea circulaţiei.

Ultrasunete

Pentru accelerarea circulatiei sanguine, asigurarea hidratarii pielii in profunzime, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, dispersarea grasimilor, samd.

Cavitație

O procedură revoluţionară non-invaziva şi nedureroasă, care ajută la pierderea centimetrilor într-un timp relativ scurt.

Radiofrecvenţa

Procedură ce te ajută să scapi de celulită, reduce grăsimea corporală, oferă pielii fermitate şi netezime, pielii, remodelează facial şi corporal, reduce vergeturile.

Endermologie

Grăsimea profundă va fi eliminată, vei avea o siluetă remodelată şi conturată, celulita este netezită, pielea are un aspect tonifiat şi ferm, este stimulată producţia de colagen şi elastină.

Electrostimulare

Ssunt aplicaţi microcurenţi pe fibrele musculare ceea ce ajute să lucreze intens, fapt ce necesită un consum de energie mare, aceasta fiind luată din grăsimile acestei zone.

Sauna umedă

Cele mai benefice tratamente de revigorare, slăbire, relaxare, reabilitare, cu ajutorul Saunei NeoQi, ce cunoaşte toate proprietăţile curative ale apei, luminii şi căldurii.

Slide

Contactează-ne!

Apelează-ne la unul din numerele de telefon sau vino direct la noi!

0799 888 088 | 0239 674 061
service image

Manichiură-Pedichiură

La Beauty Center Zilis din Brăila găseşti pe lângă serviciile de manichiura-pedichiura clasice şi cunoscute şi o secţiune specială dedicată podologiei, unde poţi soluţiona orice problemă de sănătate a picioarelor, atât datorită specialistului podolog, cât şi aparaturii de ultima generaţie şi a dispozitivelor profesionale folosite.

Manichiură-pedichiură clasic

În cazul procedurii clasice se creează forma, se curăţă cuticulele, se aplică baza, culoarea, top coat-ul, produsele folosite la noi fiind dintre cele mai bune de pe piaţă.

Manichiură-pedichiură semipermanentă

O procedură care te poate ţine până la 3-4 săptămâni, îţi oferă eleganta şi unicitate, îngrijirea unghiilor fiindde domeniul trecutului, până la următoarea vizită la noi.

Manichiură-pedichiură tehnică

Extensii ale unghiilor naturale, cele tehnice sunt create cu diferite materiale şi prin intermediul diferitelor tehnici, pentru un aspect unic şi/ sau original.

Podologie

Pe lângă pedichiura îngrijită, la noi poţi avea parte şi de orice soluţionare de sănătate a picioarelor, graţie specialistului podolog şi a dispozitivelor profesionale de nivel internaţional.

Slide

Contactează-ne!

Apelează-ne la unul din numerele de telefon sau vino direct la noi!

0799 888 088 | 0239 674 061

Întrebări frecvente

Aici poți găsi răspunsuri la întrebările frecvente. Dacă nu găseşti ceea ce doreşti, nu ezita să ne contactezi telefonic sau printr-un e-mail!

Dermopigmentarea sau micropigmentarea este o procedură de înfrumuseţare dedicată doamnelor şi domnişoarelor, cunoscută şi sub numele de machiaj semi-permanent.
Dermopigmentarea are scopul de a corecta, evidenţia şi înfrumuseţa fizionomia, prin intermediul unei tehnici total diferite folosită de cea pentru realizarea tatuajului clasic. Se foloseşte un aparat digital special care introduce pigment natural în piele (atestat medical), mai precis în stratul superior al epidermei, pentru a simula machiajul trăsăturilor feţei (conturul ochilor, buzelor, accentuarea sprâncenelor).

Unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii când vii la vopsit este acela că părul nu trebuie să fie spălat cu cel puţin 24-48 de ore ianinte de procedura. Motivul este unul simplu: scalpul conţine uleiuri naturale care îl protejează, iar prin intermediul şamponului, acestea sunt eliminate, ceea ce creşte sensibilitatea scalpului.
Este indicat atât după vopsit cât şi înaintea acestuia, să foloseşti tratamente de păr, deoarece vopseaua are tendinţa de a deshidrata firele de păr şi de a le predispune ruperii.

Podologia este specialitatea ortopedică ce se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea şi tratarea bolilor piciorului. Podologia asigură consultarea pacienţilor, uşurarea suferinţelor picioarelor şi tot la acest nivel se face şi îngrijirea unghiilor, a pielii, etc, în funcţie de nevoile pacientului/ clientului.
În cadrul centrului nostru de înfrumuseţare, lucrează un foarte bun specialist medic poodolog, ce are la dispoziţie instrumente şi produse recunoscute internaţional ca fiind foarte eficiente, astfel, ca orice problemă aveţi la picioare, va fi soluţionată!
Dintre dispozitivele cu care ne mândrim, de menţionat este PODOLOG ECO, un aparat care tratează problemele delicate ale picioarelor, dificil de soluţionat sau chiar imposibile în alte circumstanţe! Se va identifica iniţial respectivele probleme şi apoi, cu ajutorul aparatului şi a produselor speciale, medicul podolog va avea grijă de sănătatea picioarelor tale!

Beauty Center Zilis asigura servicii complete calitate tip barbershop, dar, evident, se pot tunde şi copiii.
Dintre serviciile oferite bărbaţilor, enumerăm: tuns, spălat, aranjat, styling, uscat, tuns barba, contur barbă, spălat barbă, vopsit barbă, masaj capilar, la care adaugăm consilierea atunci când clientul ne cere părerea sau nu este hotărât ce i s-ar potrivi mai bine.
Mai mult decât atât, graţie partenerilor de încredere cu care colaborăm de când funcţionam ca centru de înfrumuseţare (peste 20 de ani!), putem oferi spre vânzare produse de ingrrijire şi întreţinere profesionale pentru acasă, lucru valabil şi în cazul doamnelor şi domnişoarelor.

Contact

0799 888 088 | 0239 674 061
info@beautyzilis.ro

Program

Luni - sâmbătă 8:00 - 21:00
Duminică 8:00 - 14:00

Locaţie

Șoseaua Buzăului nr. 17, Bloc B30, parter, Brăila