Site Logotype

Despre Beauty Center Zilis

Centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis din Brăila îşi desfăşoară activitatea de peste 20 de ani, timp în care am asimilat multă experiență, am realizat lucruri frumoase, chiar unice am putea afirma, un centru de înfrumuseţare unde educaţia a fost preocuparea noastră permanentă.

Filozofie

Frumuseţe organică

Ne adaptăm tendinţelor prietenoase cu mediul înconjurător, folosind produse în care majoritatea ingredientelor sunt naturale.

Fără violenţă

Chiar şi în zilele noastre, anumite produse cosmetice sunt testate pe animale. Filozofia noastră descurajează aceste practici.

Îngrijire profesională

Toate produsele sunt profesionale, noi folosindu-le după ce le-am testat îndeajuns, dovedindu-şi eficienţa în cele mai dificile situaţii.

Formule netoxice

Ojele şi alte produse folosite sunt netoxice. Sănătatea este esenţială, astfel că avem grijă atât de clienţi, cât şi de specialiştii noştri.

Experienţa personalizată

Fiecare client al nostru este clientul nostru preferat. Dacă ajungi la noi, te vei bucura de beneficiile unui tratament special.

Iubim ceea ce facem

Specialiştii noştri iubesc ceea ce fac, specializându-se în continuu. Vino la noi şi vei vedea că este o altfel de experienţă!

ÎNTÂMPINA, ZÂMBEŞTE, MULŢUMEŞTE!
Acesta este unul din motivele pentru care, personalul nostru se bucura în mod constant de participarea la cursuri de specializare de la cei mai buni specialişti din ţară şi din afara graniţelor. Legea noastră interioară, filosofia şi principiile după care funcţionam se bazează pe : ÎNTÂMPINA, ZÂMBEŞTE, MULŢUMEŞTE! Ne place şi ne dorim să fim la curent cu tot ce se întâmplă în industria beauty, de aceea investim în mod constant în noi tehnologii, produse noi de top. Şi cum calitatea primează la Beauty Center Zilis, ne bazăm în portofoliul nostru doar pe branduri înregistrate şi triem foarte atent piaţa de beauty; aici funcţionam pe principiul „nu vrem să ştim cât e de ieftin”, „vrem să ştim cât e de bun, ce performante are”.

Trebuie menţionat că toate dispozitivele şi aparatele dedicate înfrumuseţării şi care sunt prezente la Beauty Center Zilis, sunt recunoscute la nivel internaţional, tocmai datorită performanţelor pe care le oferă.

În acelaşi timp, cei care ne calcă pragul şi doresc să se bucure de serviciile şi/ sau produsele noastre, primesc sfaturi realiste de la specialişti, informaţii ce reprezintă o sumă a experienţei asimilate, a studiului continuu din domeniul beauty, a cursurilor de specializare la care se participă, dar şi a produselor profesionale de top folosite şi (re)testate în timp. Acesta este unul din motivele pentru care noi considerăm că sfaturile primite de la centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis din Brăila sunt bine ancorate în realitate, utile, bine intenţionate, totul pentru ca cei ce vin la noi să aibă aşteptări realiste, iar rezultatele să fie cu mult peste aşteptările lor.

Avem o permanenţă grijă să insuflăm clienţilor noştri optimism, pozitivitate, bună dispoziţie – când petrec timp la noi în salon, oferindu-le un ambient în care primează muzica bună la un nivel acceptabil, ceaiul, cafeaua, dulciurile, infuzările cu uleiuri esenţiale în atmosferă, acestea nelipsind niciodată din peisajul a ceea ce înseamnă centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis.

Ceea ce trebuie reţinut este faptul că centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis din Brăila oferă aproape orice serviciu de înfrumuseţare existent astăzi pe piaţa beauty, totul la standarde internaţionale. Şi acest lucru este confirmat în primul rând de clientela fidelă pe care o avem şi în mod particular – cei ce vin o dată la noi, revin în continuare. Un aspect pe care dorim să-l menţionăm este acela că încercăm să oferim servicii de înfrumuseţare de înaltă calitate la preţuri cât mai accesibile, pentru ca orice persoană care îşi doreşte un anumit serviciu să şi-l permită din punct de vedere financiar şi mai mult decât atât, să poată avea o continuitate.

Astfel că, dacă îţi doreşti să apelezi la serviciile şi/ sau produsele noastre, te întâmpinăm cu braţele deschise, într-o atmosferă caldă şi primitoare, aşa cum o vei descoperi când ne vei călca pragul pentru prima oară! Şi nu uita: frumuseţea în Brăila începe şi se menţine cu centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis!