Site Logotype
Remodelare corporala

Cavitația în Brăila la Beauty Center Zilis

Cavitația sau liposucția virtuală se găseşte în Brăila la Beauty Center Zilis, o procedură eficientă și sigură – fără bisturiu, o procedură revoluționară, non-invazivă. Folosind această procedură, se pot elimina depozitele localizate de grăsime de pe abdomen, brațe, șolduri, fese și coapse, fără durere și fără perioadă de recuperare.

Tratamentul de cavitație folosește ultrasunetele de joasă frecvența (20-40 Khz) care penetrează straturile pielii, până la stratul adipos. Ultrasunetele determină creșterea temperaturii locale și a presiunii în interiorul adipocitelor, producând un efect de vacuum care sparge celulele grase și le transformă într-o substanță lichidă ce este ușor îndepărtată din corp, folosind sistemul limfatic și urinar.

Mecanismul „cavitație”

Undele sonore utilizate sunt foarte selective și nu dăunează  structurilor adiacente (țesut conjunctiv, mușchi, nervi, vase sanguine). Grație acțiunii lipolitice asociate creșterii circulației sanguine și limfatice și a îmbunătățirii tonusului și elasticității țesutului cutanat, cavitația permite reducerea acumulărilor adipoase în mod ambulator, fără anestezie și fără durere. În plus, tratamentul poate fi făcut  în orice perioadă a anului. Nu necesită timpi de recuperare și nu creează efecte adverse pentru pacient.

Tratamentul de cavitație este sigur, confortabil și eficient în timp. Efectele acestui tratament au ca finalitate îmbunătățirea estetică și funcțională a siluetei pacientului. În plus, prin cavitație se obține eliminarea aspectului inestetic de coajă de portocală. O ședință de cavitație prin ultrasunete durează, în medie, 30 minute. Pentru rezultate ideale este nevoie de 8 – 12 ședințe, 2 chiar 3 pe săptămână. Înainte de tratament este obligatorie hidratarea – în jur de 2 litri de apă, pentru a stimula acțiunea de detoxifiere a ficatului .

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *