Site Logotype
Remodelare corporala

LPG Wellbox facial lift

Stimularea celulară LPG Wellbox facial lift găsită la centrul de înfrumuseţare Beauty Center Zilis din Brăila este o metodă 100% naturală, neinvazivă și neagresivă. Eficacitatea sa asupra semnelor îmbătrânirii și asupra formei corpului a fost demonstrată științific. Wellbox respectă ecologia pielii pentru a satisface nevoile estetice ale tuturor femeilor: exces de volum, piele cu aspect de coajă de portocală, lipsa fermităţii, ridurile …

În cadrul Beauty Center Zilis din Brăila, tehnica LPG – 100% naturală, folosește principiul stimulării celulare, datorită capetelor de tratament brevetate și exclusive. Această tehnică, numită endermologie, stimulează delicat pielea pentru a reactiva activitatea celulară latentă în mod natural, fără durere și fără efecte secundare.

Până în prezent, LPG a fost susținută de peste 130 de studii științifice care dovedesc eficiența tehnologiilor sale. Rezultatele sunt vizibile de la prima sesiune, iar obiectivele mai dificile de frumusețe sunt atinse în câteva săptămâni.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *