Site Logotype
Cosmetica

Dermapen

Dermapen de la Beauty Center Zilis din Brăila este un dispozitiv automat de micro-ace cu un cartuș de unică folosință, format dintr-un număr de la 9 până la 42 micro-ace, care folosește o tehnologie unică pentru a pătrunde vertical în piele.

Acțiunea vârfurilor vertical al lui Dermapen creează micro-leziuni invizibile ale pielii, stimulând în același timp capacitatea naturală a pielii de a se vindeca și de a crește producția de colagen nou. Procedând astfel, aceste micro-leziuni încurajează și valorifică capacitatea înnăscută a corpului de a regresa și repară pielea prin procese fiziologice normale, pielea devenind tânără, cu un aspect proaspăt şi radiant.

Tratamentul Derpamen regăsit la Beauty Center Zilis din Brăila nu se adresează doar tenului, el poate trata și celelalte zone ale corpului, cum ar fi abdomenul, picioarele, brațele și mâinile. Poate trata în siguranță toate formele de cicatrici, cum ar fi acnee sau cicatrici chirurgicale, cicatrici abdominale, vergeturi, cicatrici în urma arsurilor şi pielea lăsată.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *