Site Logotype
Coafura

Joico la Beauty Center Zilis

Unul dintre liderii îngrijirii profesionale a părului în salon, Joico îşi actualizează constant produsele pentru a vă oferi cele mai inovatoare şi revoluţionare tehnici şi ingrediente pe care le-a cunoscut lumea. Cu o tehnologie brevetată care defineşte acest brand comparativ cu celelalte, Joico mănâncă, doarme şi respiră frumuseţe, de aceea reuşeşte să creeze astfel de produse performante. Toate produsele pentru păr Joico, indiferent că ne referim la şampon, balsam sau produse de coafat, sunt formulate pentru fiecare tip de păr, pentru a-i menţine frumuseţea, dar şi sănătatea. De asemenea, Joico are grijă de mediu şi se angajează să ofere produse sigure şi de înaltă calitate-nu participa la testarea pe animale.

Nu există nimic în lume că frumuseţea părului sănătos. Vitalitatea, culoarea şi strălucirea lui luminează o cameră şi bucura spiritul. Joico are un nume pentru această energie remarcabilă : KPAK RECONSTRUCT.

Câştigător al Stylist’s Choice Awards timp de 16 ani. Acesta este – produsul minune care a dat startul gamei K-Pak! Plin cu o combinaţie bogată de aminoacizi şi tehnologia inteligenta de la JOICO, acest tratament în 4 paşi a câte 5 minute recontruieşte şi conferă putere firelor de păr fragile şi sensibilizate, redând aspectul de păr sănătos pierdut demult. Procesul de reconstrucţie este atât de ţintit, atât de transformator, încât a devenit produsul preferat pentru milioane de stilişti.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *