Site Logotype
Skin care

Mezoterapia la Beauty Center Zilis

Mezoterapia este o procedură dermatocosmetică nechirurgicală, ce presupune injectarea unor amestecuri de  substanţe active la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii) – locul unde se desfăşoară cele mai importante procese biologice ale pielii în mod firesc.

Substanţele folosite în cadrul terapiei sunt introduse cu ajutorul unui dispozitiv prevăzut cu ace foarte subţiri din titan.
Mezoterapia are efecte anti-îmbătrânire la nivelul pielii şi efect de întinerire la nivelul zonelor expuse de-a lungul vieţii la lumina solară, cum ar fi faţa, mâinile şi decolteul. Procedura se utilizează pentru reîntinerirea, energizarea şi tonifierea tenului, tratamentul celulitei, tratamentul ţesutului adipos excesiv localizat în anumite zone ale corpului („colăcei”, „aripioare”, genunchi, glezne, „guşă”).

Procedura este de asemenea utilă în tratarea vergeturilor, a petelor hiperpigmentare, prevenirea îmbătrânirii pielii – dând tenului strălucire şi hidratare, diminuarea cearcănelor închise la culoare, în tratarea căderii părului de la nivelul scalpului.

Desigur, mezoterapia nu poate să oprească definitiv îmbătrânirea pieii, ci doar să încetinească efectele implacabile ale  acestui proces

Substanţele folosite în mezoterapie (vitamine, enzime şi acid hialuronic) se injectează în cantităţi mici cu ajutorul unor ace sterile foarte subţiri şi pentru că epidermul percepe acest procedeu ca pe o „leziune” are şi efect de stimulare a propriului sistem de regenerare, exact ca în cazul în care ne rănim şi pielea începe procesul de regenerarea a rănii. Tratamentul nu este dureros, pentru că folosim un anestezic local şi nu necesită recuperare.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *